Beste ouders,
Op zondag 26 juni treedt het Koekoekskoor op tijdens het Kinderklapstoelconcert. Dit is een kinderfestival op het Koekoeksplein met andere acts en vertier. Het Koekoekskoor opent het festival traditiegetrouw, tussen 13.00 en 14.00. Houdt rekening met aanwezigheid vanaf 12.30.
Op woensdag 29 juni zal er een optreden zijn van het Koekoekskoor in de bibliotheek op het Neude. Dit zal zijn tussen 13.30 en 15.00 (aanvang 14.00). Het is openbaar toegankelijk. De plek van het optreden is de Tribune (achter de roltrappen). Hier kunnen niet heel veel mensen staan, dus als je veel publiek wilt uitnodigen kan dat het beste op het Kinderklapstoelconcert.
LET OP: woensdag 22 juni is een studiedag voor kinderen van de Koekoek, ze zijn dan vrij. Er is die dag wel koor. Ik hoop natuurlijk dat alle kinderen op de generale repetitie aanwezig zullen zijn. Om het mogelijk te maken er die dag nog op uit te kunnen gaan, wil ik de repetitie naar de ochtend verschuiven, van 9.00 tot 10.00. Dat zal in principe buiten plaatsvinden, op het Koekoeksplein.

 

Hartelijke groet, 

Meike